Outdoor animator : module skiën : theorie en opdrachten. - Nederlandse Ski Vereniging; van Wijngaarden, Johan, ....-; Petersen, Arnold, ....- (Meppel : Edu'Actief, 2009)
Skiën is een van de keuzeactiviteiten voor de outdoor animator. De kennis die de outdoor animator in deze module verzamelt, is erop gericht dat hij skiles kan gaan geven aan beginners. Natuurlijk bestaan de taken en verantwoordelijkheden van de outdoor animator niet alleen uit skiles geven. De outdoor animator moet de deelnemers na de activiteit ook kunnen vermaken. Ook hier wordt in de opdrachten aandacht aan besteed.
Keywords: Skiën