Outdoor animator : module voorklimmen: theorie en opdrachten. - Elink Schuurman, Tom, ....-; De Jong, Peter, ....-; Petersen, Arnold, ....- (Meppel : Edu'Actief, 2009)
De module Voorklimmen is er alleen op gericht dat de outdoor animator zelf kan gaan oefenen met voorklimmen. De outdoor animator mag niet met een groep gaan voorklimmen, hiervoor moet je meer kennis en ervaring opdoen.
Keywords: Klimsport