Outdoor animator. / Theorie en opdrachten. Module Funbuilding en training & development - Uitgeverij Edu'Actief (Meppel).; Schoenmaker, Michel, ....- (Meppel : Edu'Actief, 2009)
Als outdoor animator zul je veel te maken krijgen met outdoor trainen. Funbuilding en Training & development zijn hier twee voorbeelden van. Tegenwoordig gaan veel bedrijven, instellingen, sportteams maar ook families en vriendengroepen een dag outdoor trainen voor de gezelligheid of voor de groepsvorming. De outdoor animator begeleidt de groep en zorgt ervoor dat ze een leuke dag hebben.
Keywords: Sportpsychologie; Teambuilding; Teamwork