Outdoor animator : module speleologie en canyoning : theorie en opdrachten. - Braam, Jeroen, ....-; Dekker, Adrie, ....-; Sebregts, Rodney, ....- (Meppel : Edu'Actief, 2009)
De module Speleologie en canyoning is een van de keuzemodules waarmee de outdoor animator zijn kennis van outdooractiviteiten kan verbreden. De kennis die in deze module wordt verzameld, is erop gericht dat de outdoor animator kennismaakt met zowel speleologie als canyoning. Na deze module kan de outdoor animator samen met een gediplomeerd begeleider een bezoek aan een grot of canyon brengen
Keywords: Canyoning; Speleologie