MS Office-integratie in de praktijk. - Decroock, Kelly, ....- (Berchem : De Boeck, 2014)
Met dit praktijkboek leer je bedrijfsgegevens efficiënt beheren en automatiseren in MS Office (Excel, Access, Word, PowerPoint, Publisher en Outlook). Daarbij ligt de nadruk op de relatie tussen de Office-programma's onderling. Hoe zorgt u ervoor dat de grafieken in uw PowerPointpresentatie gekoppeld zijn aan de draaitabellen aangemaakt in Excel en dus ook bij iedere wijziging automatisch aangepast worden? Hoe maakt u distributielijsten aan in Outlook o.b.v. van een adressenbestand aangemaakt in Excel? Hoe vereenvoudigt u de maandelijkse rapporteringen door sjablonen aan te maken in Word gekoppeld aan de cijfers in Excel? En hoe verzorgt u een gepersonaliseerde mailing met de gegevens uit een Access-databank? MS Office-integratie in de praktijk toont u hoe het moet: > bedrijfsgegevens efficiënt beheren en automatiseren in MS Excel, Access, Word, PowerPoint, Publisher en Outlook; > klemtoon op de relatie en integratie tussen de Office-programma's onderling. U leert hoe u een professionele administratie zo doeltreffend mogelijk voert aan de hand van een op de praktijk geïnspireerde integrale casestudy: > voorbeeldbedrijf Tex-Mex bvba; > bedrijfsgerelateerde cases met oefeningen van drie verschillende moeilijkheidsniveaus; > met voorbeeldoplossingen. Ideaal voor studenten die zich voorbereiden op het bedrijfsleven en het MS Office-pakket perfect willen beheersen en voor professionele administratieve medewerkers die hun workflow willen optimaliseren.
Keywords: Office voor Windows