Mijn bedrijf : wegwijs in onderwijs. - Bossaerts, Bea, ....-; De Maeyer, Peer, ....-; Keppie & Keppie, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2012)
Wat zijn de samenwerkingsmogelijkheden tussen het bedrijfsleven en het onderwijs? Hoe kunnen bedrijven de juiste competenties aantrekken en ontwikkelen? Hoe kunnen ondernemers hun impact op het onderwijs vergroten? Hoe kunnen bedrijven het hoger onderwijs inzetten voor innovatie? Over stages en werkplekleren, gastdocentschap, onderzoeksprojecten etc. Hoe kunnen bedrijven de juiste competenties aantrekken? Hoe kunnen ze die competenties helpen ontwikkelen in het onderwijs? Hoe kunnen ondernemers hun impact op het onderwijs vergroten? En welke rol kan het hoger onderwijs spelen voor innovatie in bedrijven? Dat leest u in Mijn bedrijf wegwijs in onderwijs, een uniek praktijkboek over de cruciale link tussen de bedrijfswereld en het onderwijs. Het bevat concrete pistes om als bedrijf samen te werken met het onderwijs en brengt de jongste evoluties in het onderwijs in kaart. Kortom, een onmisbaar naslagwerk voor bedrijven die meer willen halen uit onderwijs. En omgekeerd.
Keywords: Hoger onderwijs en ondernemingen; Onderwijsvisie