Nederland, België & Luxemburg. - Becker, Giny, ....- (Amsterdam : ECEAT, 2011)
De Groene Vakantiegids Nederland België Luxemburg is het boek van de ECEAT met 250 adressen van biologische boerderijen waar u kunt logeren of kamperen. Het zijn ook soms natuurvriendenhuizen en vakantieverblijven. En soms ook groene campings of originele campings bijvoorbeeld met pipowagens. Altijd in of dichtbij een natuurgebied. Rust, ruimte en natuur zijn de kernwoorden. En ook natuurbewustzijn, ecologisch verantwoord ondernemen en met milieuvriendelijke producten werken. Bovenal zijn het aantrekkelijke adressen, en adressen waar het vaak ook goed toeven is met kinderen. In de gids staan alle adressen uitvoerig beschreven, met een foto, adresgegevens en prijzen. De Groene vakantiegids Nederland, Belgie en Luxemburg, (maart 2011) ECEAT, logeren bij de boer, bed & breakfast, B&B, vakantiehuis, huisje, groepsaccommodatie, vakantieverblijf.
Keywords: België -- Reisgidsen; Luxemburg (groothertogdom) -- Reisgidsen; Nederland -- Reisgidsen