Spurt : oefenblok wiskunde. (Wommelgem : Van In, 2010)
SPURT is een reeks oefenblokjes wiskunde voor het eerste en tweede leerjaar in de A-stroom. De blokjes zijn multifunctioneel inzetbaar: als remediëringstool, herhaling, extra oefening, voorbereiding, huiswerk of vakantietaak. SPURT bevat een overzichtelijke inhoudstafel. De oefeningen vertonen een stijgende moeilijkheidsgraad en bieden ruime mogelijkheden voor differentiatie. Zelfevaluatie is perfect mogelijk, dankzij de oplossingen achteraan.
Keywords: Wiskunde -- Secundair onderwijs