Tratlas : toeristisch recreatieve atlas. - De Toerist; Verwiel, Dorus, ....-; Feld, Erik, ....-; Reijnen, Mark, ....-; Valkenaars, José, ....- ('s-Hertogenbosch : De Toerist, 2006)
De Tratlas staat voor toeristische recreatieve atlas. Het is dan ook een atlas waarin toeristische en recreatieve thema's in het kaartmateriaal zijn aangebracht. De thema's zijn enerzijds gebaseerd op landelijke exameneisen voor onder andere MTRO, HBO en SEPR en anderzijds op de dagelijkse informatiebehoefte in zowel de toeristische en recreatieve bedrijfstak als bij (potentiële) reizigers.
Keywords: Atlassen