Blijf bij mij : hoe we in relaties strijden voor macht en intimiteit. - Ponnet, Rika, ....- (Tielt : Lannoo, 2012)
Waarom is wat je oorspronkelijk aantrok in je partner, na verloop van tijd een bron van frustratie? Waarom kiezen veel mensen altijd de 'foute' partner? Waarom lijken sommige koppels telkens opnieuw dezelfde discussies te voeren? Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden legt realtietherapeute rika Ponnet de dieperliggende oorzaak van realtieproblemen bloot en toont aan hoe je hechtingsstijl je relatie bepaalt. Zo brengt ze niet alleen een unieke analyse van hoe relatieproblemen ontstaan, maar geeft ze ook concrete tools mee om ze beter aan te pakken. Blijf bij mij is een verhelderend en vernieuwend boek, dat je op een andere manier naar je relatie zal doen kijken!
Keywords: Relaties -- Psychologie