Muziek meester! - Haverkort, Frans, 1959-; Noordam, Lieuwe, ....-; van der Lei, Rinze, 1949- (Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2012)
Deze editie van Muziek Meester! bestaat uit een compact handboek en een volwaardige website. Het handboek behandelt de kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn voor het geven van goed muziekonderwijs. De website biedt talloze stagelessen, luistervoorbeelden en videolessen uit de schoolpraktijk. > Beknopte en heldere teksten > Uitgebreid trefwoordenregister < Gebruiksvriendelijke en complete website > Met online-assessmenttool voor meer inzicht in eigen muziekcompetenties De site bevat een schat aan actuele informatie: luistervoorbeelden, beeldmateriaal van instrumenten, aanvullende bronnen, relevante links en videofragmenten van alle stagelessen. Ook vindt de student hier een assessmentool, waarmee hij zelfstandig inzicht verwerft in zijn muziekcompetenties.
Keywords: Basisonderwijs -- Didactiek; Muzische vorming -- Basisonderwijs