Dementie : van begrijpen naar begeleiden. Handboek voor referentiepersonen dementie en andere betrokkenen. - Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw; Wildiers, Patricia, ....- (Brussel : Politeia, 2012)
Inhoudstafel. 1. De persoon met dementie en zijn functioneren en welbevinden (micro). 1.1. Cognitief functioneren en adaptieve vaardigheden. 1.2. Psychisch en emotioneel welbevinden en gedrag. 1.3.Fysisch functioneren, gezondheid. 2. De persoon met dementie en zijn zorgverstrekkers (meso). 2.1. Professionele zorg. 3. De persoon met dementie in de samenleving (macro). 3.1. Prevalentie. 3.2. Dementievriendelijke gemeente. 3.3. Juridische aspecten. 4. Reflecties (metaniveau). 5. Bijzondere doelgroepen. 6. Bijlagen
Bijgewerkt tot juni 2022
Keywords: Dementie -- Hulpverlening; Dementie