Alles wacht op ons. - Vanden Abbeele, Claire, ....- (Tielt : Lannoo, 2007)
Een zeventigtal gedichten in vrije versvorm met als thema's liefde, tijd en afscheid in velerlei facetten. De auteur is bekend geworden als therapeute bij verlies en rouw en als kunstenares.
Keywords: Afscheid nemen; Liefde; Tijd