PAV opzoekboek : vademecum voor PAV. - Vaes, R., ....-; Berden, L., ....-; Bex, Gerd, ....- (Mechelen : Plantyn, 2012)
Het Uitkijk Opzoekboek behandelt in grote lijnen de belangrijkste leerstofonderdelen van de deelvakken Nederlands, wiskunde en maatschappelijke vorming. De nadruk ligt hierbij niet op volledigheid en/of encyclopedische kennis, maar op structuur en overzichtelijkheid. Dit alles wordt aangeboden op een aangename, niet-schoolse manier via een jeugdige lay-out, die zowel leerling als leerkracht aanspreekt. De leerling kan individueel of in groep bij gestructureerde remediëringsmomenten bepaalde leerstofonderdelen herhalen, of hij/zij kan het naslagwerk zoals een woordenboek of encyclopedie als individueel werkinstrument gebruiken. Voor de 2de en 3de graad.
Keywords: PAV -- Secundair onderwijs