Basisschakelingen - OTA's - principes en toepassingen. (Landgraaf : Vego, 2001)
Basisschakelingen - OTA's - Principes en toepassingen is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - eigenschappen van OTA's; - werking van OTA's; - genereren van IABC; - uitgangsschakelingen; - 'tweede generatie' OTA's; - toepassingen van OTA's.
Keywords: Electronica