Basisschakelingen - transistoren - instellen van de transistor. (Landgraaf : Vego, 2003)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Transistoren - Instellen van de transistor is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - de karakteristieken van de transistor; - vierpool voorstelling (h-model); - eigenschappen van een transistor; - basis-, emitter- en collector-instelling.
Keywords: Electronica