Elektronische onderdelen - halfgeleiders - diac's, thyristoren, GTO's en triac's. (Landgraaf : Vego, 1999)
In deze brochure wordt ingegaan op de constructie, de eigenschappen, de specificaties, de typen. Bovendien worden talrijke praktische voorbeeldschakelingen besproken.
Keywords: Electronica