Basisschakelingen - dioden - overige toepassingen. (Landgraaf : Vego, 2003)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Dioden - Overige toepassingen is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - overspanningsbeveiliging; - actieve ontkoppeling; - begrenzers; - elektronische potentiometers; - de diode in niet lineaire netwerken.
Keywords: Electronica