Basisschakelingen - passieve componenten - condensatoren. (Landgraaf : Vego, 2000)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Passieve componenten - Condensatoren is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - de eigenschappen van condensatoren; - het gedrag bij gelijkspanning; - het gedrag bij wisselspanningen; - de condensator in afvlakkringen; - integratoren en differentiatoren; - de condensator als terugkoppel-element; - de Baxandall-schakeling en de rol van de condensatoren.
Keywords: Electronica