Basisschakelingen - dioden - zenerdioden. (Landgraaf : Vego, 2003)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Dioden - Zenerdioden is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - eigenschappen van zenerdioden; - de zener als stabilisator; - compenseren van de tempco; - overige (niet verwachte) toepassingen van zenerdioden.
Keywords: Electronica