Elektronische onderdelen - sensoren - kantel sensoren. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt ingegaan op de fysische achtergronden, de constructie, de eigenschappen en de specificaties. Er wordt een uitgebreide type-bespreking gegeven van de leverbare sensoren. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen besproken.
Keywords: Electronica