Elektronische onderdelen - opto-elektronica - lineaire optische koppelaars. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt ingegaan op de fysische werking, de eigenschappen en de soorten. Er wordt een uitgebreide type-beschrijving gegeven.
Keywords: Electronica