Basisschakelingen - dioden - demodulatoren. (Landgraaf : Vego, 2000)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Dioden - Demodulatoren is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - amplitude demodulatie; - AVR-principes; - frequentie demodulatie; - stereo demodulatie; - praktische schakelingen van alle soorten principes.
Keywords: Electronica