Basisschakelingen - transistoren - transistor als LF signaalversterker. (Landgraaf : Vego, 2003)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Transistoren - Transistor als LF versterker is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - bufferversterkers; - eentrap versterkers; - twee trap versterkers; - microfoon versterkers; - RIAA versterkers; - toonregelingen; - fasedraaiers en verschilversterkers; - parallelle versterkers.
Keywords: Electronica