Basisschakelingen - transistoren - transistoren in oscillatorschakelingen. (Landgraaf : Vego, 2003)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Transistoren - Transistoren in oscillator schakelingen is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - Meißner-oscillatoren; - Colpitts-oscillatoren; - Hartley-oscillatoren; - oscillatoren met capacitieve terugkoppeling; - Wien-brug oscillatoren; - fase-verschuiving oscillatoren; - kristal oscillatoren.
Keywords: Electronica