Basisschakelingen - operationele versterkers - spanningsvolgers. (Landgraaf : Vego, 2002)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Operationele versterkers - Spanningsvolgers is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - basisschema van spanningsvolger met eigenschappen; - verbeteren ingangskarakteristieken; - bootstrapping; - verbeteren uitgangskarakteristieken; - toepassingen van spanningsvolgers.
Keywords: Electronica