Basisschakelingen - operationele versterkers - spanningsversterkers. (Landgraaf : Vego, 2002)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Operationele versterkers - Spanningsversterkers is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - omkeer versterker; - inverterende versterker; - niet-inverterende versterker; - brugversterker; - verschilversterker; - instrumentatie versterker.
Keywords: Electronica