Basisschakelingen - operationele versterkers - comparatoren en discriminatoren. (Landgraaf : Vego, 2002)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Operationele versterkers - Comparatoren en discriminatoren is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - het hysteresis verschijnsel; - comparatoren; - discriminatoren.
Keywords: Electronica