Basisschakelingen - operationele versterkers - signaal bewerkers. (Landgraaf : Vego, 2002)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Operationele versterkers - Signaal bewerkers is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - spanningsafhankelijke tegenkoppeling; - integratie; - differentiatie; - clamping.
Keywords: Electronica