Basisschakelingen - operationele versterkers - gelijkrichters en detectoren. (Landgraaf : Vego, 2002)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Operationele versterkers - Gelijkrichters en detectoren is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - halve periode gelijkrichter; - volle periode gelijkrichter; - precisie gelijkrichter; - anti-rimpel filter; - top detectoren; - slope detectoren.
Keywords: Electronica