Basisschakelingen - operationele versterkers - niet-lineaire versterkers. (Landgraaf : Vego, 2002)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Operationele versterkers - Niet lineaire versterkers is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - het begrip decibel; - exponentiële versterker; - pseudo-logaritmische versterker; - logaritmische versterker; - praktische voorbeeldschakelingen.
Keywords: Electronica