Basisschakelingen - operationele versterkers - filter schakelingen. (Landgraaf : Vego, 2002)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Operationele versterkers - Filter schakelingen is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - filter definities; - indeling van filters; - Bessel, Butterworth, Chebyshev filters; - laagdoorlaat filters; - hoogdoorlaat filters; - banddoorlaat filters; - bandsper filters; - alles doorlaat filters; - Linkwitz filters; - bijzondere filters.
Keywords: Electronica