Elektronische onderdelen - opto-elektronica - LED's met geïntegreerde elektronica. (Landgraaf : Vego, 2003)
Over het onderwerp: Elektronische onderdelen - Opto-elektronica - LED's met geïntegreerde elektronica is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. In deze brochure wordt ingegaan op: - LED's met ingebouwde weerstand; - 230 V LED's; - LOW BAT indicatoren; - duo-LED's; - knipperende LED's; - duo-LED's met knipperfunctie; - RGB-LED's. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen besproken.
Keywords: Electronica