Elektronische onderdelen - opto-elektronica - optische koppelaars. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt ingegaan op de fysische achtergronden, de constructie, de eigenschappen en de specificaties. Er wordt een uitgebreide type-bespreking gegeven van leverbare soorten. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen besproken.
Keywords: Electronica