Elektronische onderdelen - opto-elektronica - LED indicatoren. (Landgraaf : Vego, 1999)
In deze brochure wordt ingegaan op de fysische achtergronden, de constructie, de eigenschappen en de specificaties van: zeven-segment indicatoren, thermometerschaal indicatoren, 4 x 7 dot indicatoren, zestien-segment indicatoren en 5 x 7 dot indicatoren. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen besproken.
Keywords: Electronica