Elektronische onderdelen - opto-elektronica - LCD indicatoren. (Landgraaf : Vego, 1999)
In deze brochure wordt ingegaan op de fysische achtergronden, de constructie, de eigenschappen en de specificaties van: nematische LCD's, cholesterische LCD's, twisted LCD's, bar-graph LCD's en hun aansturingssystemen. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen besproken.
Keywords: Electronica