Elektronische onderdelen - opto-elektronica - beeldversterkers. (Landgraaf : Vego, 1999)
In deze brochure wordt ingegaan op: - infrarode converters; - infrarode beeldversterkers; - de diverse soorten met hun specifieke toepassingen; - voorbeeldschakelingen.
Keywords: Electronica