Elektronische onderdelen - opto-elektronica - zonnecellen. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt ingegaan op de fysische werking, de eigenschappen en de soorten zonnecellen. Daarnaast worden tips gegeven voor het zelf opbouwen van een zonne-energie installatie voor camping of boot.
Keywords: Electronica