Theoretische achtergronden - natuurkunde - historisch overzicht. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt ingegaan op de historische ontwikkeling van de begripsvorming rond de onderwerpen 'Magnetisme' en 'Elektriciteit'. Personen die aan de orde komen zijn Gilbert, Franklin, Canton, Cavendish, Coulomb, Galvani, Oersted, Ampère, Ohm, Faraday, Ruthertford, Bohr en Chadwick.
Keywords: Electronica