Theoretische achtergronden - natuurkunde - lading, veld, capaciteit, potentiaal. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt op een populaire manier uitgelegd wat de fundamentele begrippen 'lading', 'veld', 'capaciteit' en 'potentiaal' nu écht betekenen. Bovendien worden de wiskundige formules toegelicht waarmee deze begrippen in de natuurkunde worden gedefinieerd.
Keywords: Electronica