Theoretische achtergronden - natuurkunde - weerstanden en condensatoren. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure worden de begrippen weerstand en condensator vanuit een praktische benadering onder de loep genomen. Begrippen die aan de orde komen: serie en parallel schakeling, spanningsdelers, potentiometers, stroomdelers, wetten van Kirchoff, wet van Wheatstone, aanpassing, theorema van Norton, theorema van Thévenin, RC-kring, tijdconstante, oplading, ontlading, integrator en differentiator.
Keywords: Electronica