Elektronische onderdelen - passieve componenten - niet-lineaire weerstanden. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt ingegaan op LDR's, MDR's, NTC's, PTC's, VDR's. Van deze niet-lineaire weerstanden worden de constructie, de eigenschappen, de specificaties en de typen besproken.
Keywords: Electronica