Elektronische onderdelen - perifere componenten - kristallen en frequentie-referenties. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt ingegaan op de constructie, de eigenschappen, de specificaties, de typen. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen besproken.
Keywords: Electronica