Elektronische onderdelen - perifere componenten - microfoons. (Landgraaf : Vego, 2003)
In deze brochure wordt ingegaan op de constructie, de eigenschappen, de specificaties, de typen: koolstof, kristal, condensator, elektret, dynamisch en band. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen van microfoonversterkers besproken.
Keywords: Electronica