Elektronische onderdelen - perifere componenten - ontstoorspoelen en -netwerken. (Landgraaf : Vego, 1999)
In deze brochure wordt ingegaan op de constructie, de eigenschappen, de specificaties, de typen: uitgangsfilters, ingangsfilters, verzadigde spoelen, stroomgecompenseerde spoelen, staafkernspoelen, aardingsspoelen. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen van ontstoorschakelingen besproken.
Keywords: Electronica