Elektronische onderdelen - perifere componenten - surface acoustic wave componenten. (Landgraaf : Vego, 1999)
In deze brochure wordt ingegaan op de fysische achtergronden, de constructie, de eigenschappen, de specificaties en de typen. Bovendien worden praktische voorbeeldschakelingen besproken.
Keywords: Electronica