Basisschakelingen - functiegerichte IC's - functiegeneratoren. (Landgraaf : Vego, 2001)
Over het onderwerp: Basisschakelingen - Functiegerichte IC's - Functiegeneratoren is door Vego een uitgebreide 'Know it All' brochure samengesteld. Er wordt ingegaan op: - de principes van functiegeneratoren; - uitgebreide typebeschrijving van: - XR-205 van Exar; - ICL8038 van Intersil; - XR-2206 van Exar; - MAX038 van Maxim; - tientallen voorbeeldschakelingen uit de vakpers.
Keywords: Electronica