Home electronics - video - grootbeeld projectie. (Landgraaf : Vego, 2004)
Nog niet zolang geleden was het gebruikelijk om een LCD-scherm op een overheadprojector te leggen en op die manier beelden aan een groter publiek te presenteren. De afgelopen jaren is de ontwikkeling van grootbeeld projectie snel gegaan, met als resultaat betaalbare systemen met een hoge beeldkwaliteit en een groot gebruikscomfort voor de professionele en huiselijke omgeving. In deze brochure worden de drie beschikbare systemen, LCD, TFP en DMD (DLP) uitgebreid besproken met hun technologie, hun voor- en nadelen. Vervolgens wordt aandacht besteed aan de diverse soorten projectieschermen. Aan de hand van een testprogramma wordt besproken hoe men grootbeeld projectoren kan testen. De brochure eindigt met een koop checklist en een woordenlijst.
Keywords: Electronica