Puk en Ko, speels totaalprogramma voor meertalige peutergroepen : CD. (Meerhout : Zwijsen-infoboek, 2003)
Vroegtijdig stimuleren van de taalvaardigheid kan een taalachterstand voorkomen. Puk & Ko is een programma voor meertalige peuterklassen. De (tweede) taalontwikkeling staat daarbij voorop, maar ook sociaal-communicatieve vaardigheden en rekenen komen aan bod. Puk & Ko werkt met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van peuters. Bij elk thema zijn activiteiten ontwikkeld die ouders thuis met hun kinderen kunnen ondernemen. Puk & Ko gaat vooraf aan Ik & Ko, het programma voor meertalige kleuterklassen. CD A: Welkom Puk! Hoera een baby! Knuffels Hatsjoe! Wat heb jij aan vandaag? Eet smakelijk! CD B: Oef, wat warm! Dit ben ik! Reuzen en kabouters Regen
Keywords: Nederlands voor anderstaligen; Taalvaardigheid -- Kleuteronderwijs