Peuters dansen! (Diest : Danskant, 1998)
Inhoudsopgave cd 1 Danskriebel 1, Drukpoppetje, Ssst-spring, Ssst-sluip, Ssst-stamp, Ssst-trippel, De olifant, Schiet op, Het haasje, Pim pam peus, Rollebollebal, Rollebol, Rupsje nooit genoeg, Danskriebels 2, Boom, Muizen, Muizenmuziek, Bobbelbob, Alle lieve kinderen, Tie takke tikke takke t..., Berenmuziek, Beer, Zeven kleine eendjes, Wiegelwaggeleend, Nog meer muizen, Gaap, Storm, Ga maar lekker slapen, Vogels, Alle vogels vliegen, Danskriebel 3, De tuimelaar, Tuimelmuziek, Hupsakee, Het ei, Feestlied
Inhoudsopgave : cd 2A 1.Doe met ons mee 2.Doe met ons mee (instr.) 3.Vroem... Tuutuut 4.Nee, nee,nee 5.Danskriebel 1 6.Kom laten we gaan dansen (1) 7.Kom laten we gaan dansen (2) 8.Zwierezwaai 9.Ga je mee van boven naar benee ? (1) 10. Ga je mee van boven naar benee ? (2) 11. Epo i tai tai 12. Epo i tai tai (instr.) 13. Kleine kriebeltuinbeestjes (1) 14. Kleine kriebeltuinbeestjes (2) 15. Kleine kriebeltuinbeestjes (3) 16. Wie gaat er mee ? 17. Naar de berg van Sint Andr 18. Naar de berg
Van Sint Andr (instr.) 19. Was, was, was 20. Wasdans 21. Wisse wasse willetjes 22. Jan Huigen in de ton
Inhoudsopgave : cd 2B 1.Blij 2.Bang 3.Boos 4.BlijBangBoos 5.Rommelen en trommelen 6.Clowntje Tiereliet 7.Clowntje Tiereliet (instr.) 8.Danskriebels 2 9.Vlindertje 10. Vlindertje (instr.) 11. Vlindermuziek 12. Handjes draaien 13. Roer-roer 14. Kom nou, Bommes ! 15. Kwik en Kwak 16. Het vrolijk stappertje 17. Schuitje varen 18. Schuitje varen (instr.) 19. Stoeltjes dans 20. Vliegreis: Vliegtuig 21. Vliegreis: Folk 22. Vliegreis: Vliegtuig 23. Vliegreis: Klokhouse 24. Vliegreis: Vliegtuig 25. Vliegreis: Latino 26. Vliegreis: Vliegtuig 27. DanskriebelInhoudsopgave cd 3 Plik plak pleister, Plik plak pleister (instr.), Sjeekiesjeek, Oma - opa, Oma - opa (instr.), Danskriebel: Madlot, Floep, Floep (instr.), Americo, Knuffelgymnastiek, Stop ... draai om, Sporen volgen, Sporen volgen (instr.), Sporen maken, Sporen maken (instr.), Danskriebel: Branle du Cosnay, Kaarsjes op de taart, Kaarsjes op de
Taart (instr.), Tok, Zon, Zon (instr.), Maan, Maan (instr.), Danskriebel: Hej Par, Een cadeau, Klaar voor de start - springen, Klaar voor de start - rennen, Klaar voor de start - vliegen, Klaar voor de start - rollen, Piep mobiel, Piep mobiel (instr.), Pfff, Pfff (instr.), Aaaai, Troep rapen, Troep vegen, Troep (instr.).
1.05:59, 49:54 + 60:09, 1.07:09
Keywords: Dansexpressie -- Peuters